top of page

QUÈ ÉS LA CREATIVITAT CONSCIENT?


Jo entenc la creativitat conscient com un treball personal que va del jo conscient al jo creatiu, passant per un coneixement real del que som i dels factors externs que conviuen en la nostra realitat.

La creativitat és una eina fonamental que cal cultivar. Si atenem a la definició de diccionari la creativitat es "la capacitat de generar noves idees o conceptes, de noves associacions entre idees i conceptes coneguts, que habitualment produeixen solucions originals".

Naixem creadors, amb la capacitat de crear vides. Utilitzar aquesta eina, que ens sigui familiar, ens porta més enllà d’una creació artística, ens fa desenvolupar una determinada manera de pensar, ens obre la ment a noves solucions.

Davant d’un conflicte personal, tenir eines per enllaçar aquelles informacions que, a priori semblarien oposades, ens pot proporcionar solucions noves. Però la creativitat s’ha d’exercitar, igual com la inspiració, demana treballar vuit hores diàries.

Per tal d’exercitar-la i dotar-la de sentit, als tallers de creativitat conscient ens valem de les tècniques plàstiques per deixar constància de cada aprenentatge. D’aquesta manera ampliem el benefici atès que no solament integrem un ensenyament sinó que aprenem diverses maneres de crear art. Així doncs, el collage, per exemple, ens ensenyarà a viure en l’ara i aquí, l’esgrafiat a destapar els colors de la nostra essència o el marbrejat a donar importancia al fet de fluir amb la vida

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page