top of page

Crear silencia el xivarri mental


De vegades, fluir amb la vida és tot un repte. El principal entrebanc que no ens ho permet és el xivarri mental, aquella veueta que no ens deixa ni a sol ni a serena, que ens assalta amb pensaments negatius, amb prediccions d'endeví, que fa un soroll constant per distreure'ns del present, que és l'únic lloc on som i que hem d'estimar perquè ens hi passarem la resta de la vida.

Hi ha moltes estratègies per silenciar el xivarri mental, una és fixar l'atenció en allò que ens interessa, per fer-ho cal estar conscient, aprendre a observar... i la creativitat ens ofereix aquesta possibilitat.

La pràctica de la creació ens entrena a percebre els detalls, els senyals, la sincronia, perquè hi ha sincronia en la teva vida però si vius distret, no la veuràs. Quan tots els indicis apunten en la mateixa direcció, si estàs atent, veuràs clarament quin és el camí que t'indiquen els teus peus, cap on has d'anar.

Per això, relaxa't creant, entrena la ment a observar, connecta en la teva creació elements que a priori no tenen relació, sigues creatiu, deixa't inspirar i observa, observa, observa amb tots cinc sentits. Com deia en Facundo Cabral, no estàs deprimit, estàs distret.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page