top of page

El Knolling: una eina creativa de connexió


El knolling és una tècnica que consisteix a fotografiar objectes que han estat organitzats prèviament en base a un concepte. Els cineastes, per exemple, fan aquests bodegons fotogràfics per definir els personatges dels seus films amb la voluntat de fer una descripció del seu caràcter, de les seves aficions i, en definitiva, de la seva personalitat.

Com seria el teu knolling?

Pots fer un recorregut del que ets per les diferents etapes de la teva vida escollint aquells objectes que t'han definit en la infantesa, l'adolescència, l'edat adulta, la maduresa... Dedica un temps a aconseguir-los, disposa'ls amb gust en una composició i fes-ne les fotografies.

Si són objectes d'infantesa et permetran connectar amb el teu nen interior, com he fet jo en aquesta imatge que encapçala el post, si són objectes actuals, la mateixa tria t'indicarà en quin moment et trobes i què t'identifica.

El resultat serà una carta de presentació del que ets, del que t'agrada i podràs fer-te'n un quadre o un salvapantalles, però el procés, que sempre és el més important serà el temps que t'hauràs dedicat a tu mateix, que sempre és una bona manera de mimar-te.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page