top of page

Com pots crear records del futur?


En altres ocasions ja t’he parlat del poder de la visualització per crear realitats. Avui et proposo un exercici molt eficaç, que hauràs de transformar en un llibre creatiu de records del futur. Tens un llapis i una llibreta a mà? Tens una estona tranquil·la? De moment no et cal res més.

Pàgina 1. Escriu com voldries que fos la teva vida en relació amb aquests aspectes: Família, feina, diners, lloc on viure, creativitat, amor, formació, espiritualitat, tipus de vida i amistats. Fes-ho en línies separades, com una llista. Escriu-ho en temps present (Exemple: Visc en una casa prop del mar).

Pàgina 2. Ara escriu en una redacció i en temps present (molt important!) com és la teva vida en el supòsit que tot allò que apareix a la pàgina 1 succeeixi. No miris prim amb els detalls, explaia’t, fes-la tan llarga com vulguis, reprodueix tot allò que desitges, connecta amb la sensació que ja està passant. No tinguis pressa, si cal, tanca els ulls, visualitza-ho i continua escrivint. No oblidis que en el teu redactat ha d’aparèixer tot el que has esmentat en la pàgina 1.

Quan hagis acabat, fes una redacció de com és el món ideal on vius, sense guerres, amb feina per a tothom, sense discriminacions, amb una política justa... Explaia’t.

Pàgina 3. Ara que has connectat amb la teva vida ideal, atura’t i situa’t d’aquí a 5 anys. Perquè tot això s’acompleixi, com hauries d’estar d’aquí 5 anys? Fes una llista dels 10 aspectes que has d’assolir. (Sigues realista però no hermètic! Pots aconseguir més coses de les que et penses, arrisca’t una mica en aquesta “carta als Reis”).

Pàgina 4. Ara, tria 5 punts de la llista. Són els que hauràs de treballar aquest any. Així doncs, fes una llista de 5 objectius concrets.

Pàgina 5. Com hauries d’estar d’aquí a 6 mesos en relació amb aquests objectius? Quins passos ja has d’haver fet? Escriu-ho en temps present.

Pàgina 6. Per tal d’haver-los assolit. Com hauries d’estar el mes que ve? Quines accions hauries d’haver fet ? Escriu-ho en temps present.

Pàgina 7. Què et cal fer, doncs, la setmana que ve per direccionar-te cap a la consecució d’objectius del mes que ve? Escriu-ho en temps present.

Ara, ja tens deures. Vetlla aquesta llista d’accions concretes i revisa cada setmana en relació a cada proper mes què et cal fer. Saps què t’aportarà?

  1. Tenir OBJECTIUS PETITS (fer una trucada, apuntar-me a un curs, reclamar uns diners, preparar un sopar romàntic, escriure un post al web...). Coses al teu abast que, sense cap dubte, podràs assolir molt fàcilment.

  2. ESTAR PRESENT.

  3. Tenir la sensació real que ets tu qui CREA el teu futur.

  4. Activar-te, la qual cosa et farà sentir responsable del teu camí. No són els altres, ni el món en general qui t’impedeix SER QUI VOLS SER.

  5. ANAR CAP ON VOLS ANAR.

I, com es fa un llibre de records del futur?

Busca imatges, retalla-les de revistes, imprimeix-les d’Internet... aquelles que per a tu representin aquesta “vida ideal”, tantes com vulguis, aquelles que simbolitzin un tipus de vida, muntanyes de diners, accions concretes, tipus de vida, situacions desitjades... Quan les tinguis, disposa-les amb gust en un llibre en blanc, pots retallar paraules claus, que tinguin sentit per a tu i afegir-les, pots escriure descripcions, petits textos, sempre en present. Vés-lo actualitzant i, molt important, dedica una estona cada dia a fullejar-lo.

Tot allò que visualitzem el cervell ho interpreta com a real en un 70%. No sarbràs ni com, però tot allò que has escrit i mirat... començarà a succeir. L’únic responsable de la teva vida, ets tu.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page